Tandenstokers

Tandenstokers zijn een gemakkelijke en handige manier om voedsel en plaque te verwijderen. Jordans tandenstokers zijn ontworpen in een driehoekige vorm die eenvoudig tussen uw tanden kan worden geplaatst en perfect past in de interproximale ruimte. Ze zijn gemaakt van Noors berkenhout dat zacht en buigzaam is en het heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Jordan heeft een reeks verschillende maten met of zonder additieven waaruit u kunt kiezen.

Plastic Tandenstokers

Jordan plastic tandenstokers zijn gemaakt van hygiënische polypropylenen. Aan één kant van de dubbelzijdige plastic stoker is het klassieke Jordan driehoeksprofiel te zien met een ruwe oppervlakte. Aan de andere kant van de Jordan Plastic tandenstoker is een haakje welke gebruikt kan worden voor een beter bereik en reiniging op de achterzijdes van de tanden.

Lees meer

Table Pack tandenstokers

Tandenstokers zijn goed voor de mondhygiëne. Toch kiezen velen ervoor de tandenstokers te verstoppen in de keukenkasten en lades in plaats van de plek waar ze horen – op de eettafel. Daarom heeft Jordan een hippe tandenstokerbox ontworpen dat past bij elke eettafel.

Lees meer

Bekijk ons brede assortiment

Vanaf de allereerste tand bieden wij op maat gemaakte producten, ontworpen voor verschillende behoeften, voorkeuren en levensfasen. Zoek het product dat bij u past!

Ga naar productzoeker