Individual

Jordan Individual is onze best verkopende tandenborstel met keuze uit verschillende designs en kleuren om uit te kiezen. Kies de variant die het beste bij uw poetsstijl past. Kies een kleine of grotere borstelhoofd, een dunne of dikkere handgreep, ultrasoft, zachte of medium borstelharen. Zoek uw favoriet en kies degene die bij u past.

Individual Clean

Individual Clean heeft een middelgroot borstelhoofd en een groot handvat voor extra grip en comfort. Het borstelhoofd is ontworpen voor extra effectieve reiniging en is verkrijgbaar met zachte en medium borstelharen.

Lees meer

Individual Reach

Individual Reach heeft een klein borstelhoofd en een klein handvat voor dynamische grip en nauwkeurige reiniging. Het borstelhoofd is ontworpen voor optimaal bereik, zelfs in moeilijke gebieden, en is verkrijgbaar met zachte en medium borstelharen.

Lees meer

Individual Sensitive

Individual Sensitive biedt keuze uit verschillende ontwerpen en kleuren. Het heeft een klein borstelhoofd en een smal handvat voor dynamische grip en nauwkeurige reiniging. De tandenborstel is verkrijgbaar met ultrasofte borstelharen – speciaal ontworpen voor het voorzichtig reinigen van glazuur en tandvlees.

Lees meer