Tandenborstels voor volwassenen

We zijn allemaal verschillend. We hebben een unieke set tanden, we gebruiken individuele technieken om ze te poetsen en we houden van verschillende kleuren en stijlen. Jordan tandenborstels zijn gemaakt om u te helpen beter te poetsen en het gewenste resultaat te krijgen. Daarom biedt Jordan zoveel verschillende tandenborstels. Choose the one that fits you.

INDIVIDUAL

 

Jordan Individual is onze best verkopende tandenborstel met keuze uit verschillende designs en kleuren. Kies de variant die het beste bij uw poetsstijl past. Kies een kleine of grotere borstelhoofd, een dunne of dikkere handgreep, ultrasoft, zachte of medium borstelharen. Zoek uw favoriet en kies degene die bij u past.

Lees meer

TARGET

Jordan Target heeft een kleine, slanke handgreep die u helpt om alle delen van uw mond te bereiken en intuïtief minder druk uit te oefenen. Om aan uw behoeften te voldoen, is deze verkrijgbaar met verschillende borstelhoofden. Zoek uw favoriet en kies degene die bij u past.

Lees meer

Bekijk ons brede assortiment

Vanaf de allereerste tand bieden wij op maat gemaakte producten, ontworpen voor verschillende behoeften, voorkeuren en levensfasen. Zoek het product dat bij u past!

Ga naar productzoeker