Tandenborstels voor kinderen

Kinderen hebben verschillende behoeften naarmate ze ouder worden. Daarom is het assortiment tandenborstels van Jordan ontworpen met verschillende functies om het poetsen op elke leeftijd gemakkelijk en effectief te maken. Het handvat, de borstelgrootte, de borstelharen en het ontwerp zijn allemaal op maat gemaakt om u te helpen goede mondverzorgingsgewoonten te ontwikkelen vanaf de eerste tand. Choose the one that fits your child.

Step 1 (0-2 jaar)

Het moment waarop de eerste tandjes verschijnen verschilt per kind, maar het is belangrijk dat de ouder begint met poetsen zodra het eerste tandje verschijnt. Jordan Step 1 (0-2 jaar) is aangepast aan de jongste kinderen en hun behoeften.

Lees meer

Step 2 (3-5 jaar) + premium

Op deze leeftijd ziet het kind waarschijnlijk de noodzaak van het tandenpoetsen nog niet in en is het vaak een uitdaging het kind te motiveren. Jordan Step 2 (3-5 jaar) is speciaal ontworpen om aan de behoeften van kinderen in deze leeftijdsgroep te voldoen.

Inclusief leuke gadgets.

Lees meer

Step 3 (6-9 jaar) + premium

De uitdaging bij deze leeftijd is dat het kind zowel melktanden als vaste tanden heeft en de oneven positionering van de tanden maakt tandenpoetsen nog belangrijker. Deze fase van het gebit stelt daarom eisen aan de borstelharen van de tandenborstel.

Inclusief zuignapje.

Lees meer

Hello Smile 6-12 jaar

Hello Smile is een aanvulling op de reeds succesvolle serie Step by Step. Deze nieuwe kindertandenborstel is uniek in de markt omdat er een magneetsysteem in het handvat is verwerkt.

Lees meer