Nieuw: Jordan Clean Smile elektrische tandenborstel

De Jordan Clean Smile-serie is een nieuwe generatie elektrische tandenborstels die het gemakkelijk maakt om je tanden schoon te houden door gebruik te maken van onze SoftCleanTM-technologie.

Jordan elektrische tandenborstel

Geïnspireerd door een Scandinavisch ontwerp voor eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, combineert de serie de effectiviteit van een elektrische tandenborstel met het gebruiksgemak van een handmatige. Ontwikkeld in samenwerking met het toonaangevende Scandinavische bedrijf voor elektronische goederen, Wilfa.

Top kwaliteit met effectieve reiniging

De Jordan Clean Smile-serie biedt een hoogwaardige en effectieve reiniging. De oscillerende opzetborstel-technologie zorgt voor een grondige reiniging en met 2 snelheden kunt u de gewenste intensiteit selecteren. De Jordan Clean Smile wordt ook geleverd met een batterij die lang meegaat, waardoor je 1 maand poetstijd per oplaadbeurt hebt. Bovendien weten we dat het leven druk is en het opladen gemakkelijk te vergeten is. Daarom hebben we een optie voor snel opladen ontwikkeld, waarmee je 1 week poetstijd krijgt in slechts 20 minuten.

De ingebouwde timer en druksensor zorgen er ook voor dat u de beste poetservaring krijgt, volgens de aanbeveling van 2 minuten door tandartsen en voorkomt hard poetsen.

Waarom kiezen voor een elektrische tandenborstel?

Elektrische tandenborstels hebben een bewezen doeltreffendheid en het is bewezen dat ze meer tandplak verwijderen dan een handtandenborstel. Elektrische tandenborstels doen het meeste werk voor u en bieden u een groter aantal poetsbewegingen per poetsbeurt dan wanneer u een gewone tandenborstel heen en weer beweegt.

Wanneer u met een elektrische tandenborstel poetst, moet u afzonderlijk op elk oppervlak van uw tand poetsen en erop focussen. Studies hebben aangetoond dat mensen op deze manier meer gefocust zijn bij het poetsen van hun tanden en daardoor het eindresultaat kunnen verbeteren. De ingebouwde timers die je terugvindt in elektrische tandenborstels zorgen er ook voor dat je lang genoeg poetst. Er is gedocumenteerd bewijs dat poetsen gedurende 2 minuten meer tandplak verwijdert dan poetsen gedurende gemiddeld 45 seconden.

Elektrische tandenborstels kunnen ook mensen helpen die worstelen met verschillende problemen, zoals te hard poetsen, door ingebouwde technologie te hebben die dit voorkomt. Elektrische tandenborstels kunnen ook zeer nuttig zijn voor iedereen met beperkte mobiliteit, zoals mensen met carpeltunnel, artritis en vergelijkbare aandoeningen, omdat het heel gemakkelijk te gebruiken is.