Skip to main content

Tandenstoker Jordan

Stoken

Elke tand heeft vijf kanten, terwijl een tandenborstel slechts 3 van deze kanten reinigt. Bacterievorming tussen de tanden is echter de belangrijkste oorzaak van gaatjes en tandvleesproblemen. Hierdoor is het van essentieel belang dat de ruimtes tussen de tanden goed gereinigd worden. Het gebruik van tandenstokers is de gemakkelijkste manier om plaque en voedselresten te verwijderen. De driehoekige vorm van de Jordan tandenstokers passen netjes tussen de tanden. De Jordan tandenstokers zijn gemaakt van berkenhout, dat werkt als natuurlijk ontsmettingsmiddel. De textuur en het licht schurende oppervlak zorgen voor effectieve reiniging. Dagelijks gebruik wordt aangeraden door tandartsen.
Omdat geen gebit hetzelfde is, heeft Jordan een uitgebreid tandenstoker assortiment voor ieder gebit en elke wens. Jordan heeft zowel enkelzijdige als dubbelzijdige tandenstokers. Tevens zijn er tandenstokers met en zonder toevoegingen als Fluoride en mint smaak. Om voor ieder anatomisch verschillend gebit een oplossing te bieden zijn de Jordan tandenstokers verkrijgbaar in, ‘Extra Thin’, ‘Thin’, ‘Normaal’.
De Jordan tandenstokers zijn gemaakt van het beste berkenhout en zijn vervaardigd onder strenge hygiënische condities, zonder menselijk contact met het product.